i want to eat everything.

sevincinden 5 günde 3 kilo verip, sinirinden 3 günde 5 kilo alan bi insanım ben. sinirlendirmeyin lan beni, sevindirin habire; jelibon falan alın, ya da bi tabak vişneyle kapımı çalın..
..neyse şuan yemek yemem lazım, bella ciao!

9 yorum:

Cemile ASLAN dedi ki...

Kilo verdiğin için mi seviniyorsun yoksa sevindiğin için mi kilo veriyosun.Yada kilo aldığın için mi sinirleniyosun.Yoksa sinirlendiğin için mi kilo alıyorsun.

Madam de la Red dedi ki...

hmm şimdi bak bunun birsürü cevabı var sevgili cemile, şimdi bişeye seviniyorum kilo veriyorum ben(evet sevinince yemek yiyemiyorum) sonra kilo verince de iyice seviniyorum falan ipin ucu kaçıyo, işte sonra tüm bu sevincimi kursağımda bırakacak bişey oluyo, sonra ben alıyorum koli koli çikolataları, oturuyorum bi güzel, bi yandan yiyorum, bi yandan da söyleniyorum falan. sonra kilo aldıkça iyice sinirleniyorum iyice kilo alıyorum falan.. bu sinirimi bastıracak sevinçli bi olay yaşayana kadar devam ediyo bu böyle. işte öyle de acayip bi insanım. normalde üzüntüden falan yemek yiyemezler dimi.. bildiğin tuhaf yahu.

FFatiHH dedi ki...

ya kate.yukarda cemile diyo ya.ben şimdi ona blog hazırlıyoruz farkında değilim blogger a onun hesabında girmiş düzenlemeler yapıyodum ama senin yazını görünce atladım yorum yaptım.Unuttum başka hesapta olduğumu.İşte ben Fatih.Kısaca FD.Bak şimdi cemile deyince çok garip oldu. :)

Madam de la Red dedi ki...

:D:S:FDSGFHİJK:JH:G::D:D:D:D
ama ama ama ben çok sevmiştim cemileyi..
tanrım ne acı..
:D
[anladım dert etme kolay gelsin(:]

FFatiHH dedi ki...

tabi beni görünce suratın asıldı.Sıktım ben artık.Bıktın benden.Görmek istemiyosun beni.Öyle olduk şimdi.Peki :)

Madam de la Red dedi ki...

ahahaa:D:D estağfurullah.. ne zaman istersen buyur gel beklerim:D:D

FFatiHH dedi ki...

Asıl ben beklerim.Ben zaten her zaman geliyorum.Sen gel.Teklif ediyorum benim blogdada arada yazmanı.Hadi tamam olur de.

Madam de la Red dedi ki...

ayy. heycan yaptım. nasıl yani!
ama benim zaten blogum var ki.(hadi canım!) burayla bile ilgilenemiyorum bak kaç zamandır. hem benm ne haddime senin blogunda yazmak!:))

FFatiHH dedi ki...

asıl ben heyecanlanırım kabul edersen.Valla taaaa ne zamandır hep düşünüyorum.Çağırsam gelir mi diye.Yok ya gelmez koskoca kate bende mi yazacak deyip bi türlü cesaret edememiştim.Yazarsın yazarsın.Çok beğeniyorum ben yazdıklarını.geçen de başka bi blogger a dedim ki seni stil olarak kate e benzetiyorum o yüzden gelecek vaadeden bi yazarsın dedim.Yani artık bi idolsün sen.KABUL ET.