komşuluk ilişkileri ölsün.

her gece içen abisinin attığı naraları dinlememiz sebebiyle, muhtemelen kendisine yeterince ilgi göstermediğimiz kanısına varan komşumuzun ergen kızı sevgili burcu, annesinin tansiyon haplarından bir avuç yutup intihar etmeye çalışarak mahallemizin yeni ilgi odağı olmayı başarmıştır.
burdan kendisini tebrik ediyor, acil şifalar diliyorum.

AFERİN,
GÖZÜME GİRDİN BURCU.

10 yorum:

Profösör dedi ki...

Göze mi girmek gerekir. yoksa gönle mi girmeli..

Madam de la Red dedi ki...

bir ihtimal daha var ama bilemedim şimdi.

delice zeytin dedi ki...

huyu benzemesin dedim içimden okurken:)

Madam de la Red dedi ki...

töbeee.. sen burcuların the one ısın. o kaka.

Adsız dedi ki...

o kadar ilaç içtiyse onun tansiyonu baya düşmüştür.

FFatiHH dedi ki...

bizim de bu aralar tek ilgi odağı iki çocuğun(çocuk diyorum çünkü 16 17 yaşında bunlar) evden kaçıp kaçarken de iki kız kardeşi yanlarına almasıyla meydana gelen olaylara müteakip sattıkları cep telefonlarının parası bitince kaçmaktan vazgeçmeleri ve yakalanmaları.Bunun sonucunda bizim salak gençlerin kızları kaçırmadığı meğersem kızların bizimkileri kaçırmış olduğunun açıklığa kavuşması ile dedikodu sohbet ve entrikaların dozunu aşması.neticede 16 yaşındaki veletler evli barklı oldu iyi mi? bu ne hız dostlar diyesim var ama artan dedikodu ve teorilere tuz biber ekmekten korkmaktayım.

Madam de la Red dedi ki...

engin tansiyonu bitmiş kızın.
fatih o ne biçim mahalle lan. YAPRAK DÖKÜMÜNDEN HEYCANLI. boşansınlar o zaman hemen. BEN BOŞARIM. ayy bi dakka 16 yaşında evlenmeleri için kızın hamile falan olması lazım kanunen. yasal değil evlilik. hemen soruşturma başlatıyorum. yaz kızım.

MMTMN dedi ki...

çok acımasızsın :P
[ama bu iyi bi'şey]

Madam de la Red dedi ki...

acımasız olmak iyi bişey de, değilim ki corç.. annesine üzüldüm de kızıyorum o yüzden. ordan geliyor yalancı acımasızlığım.

FFatiHH dedi ki...

kızlar büyük ki.21 yaşında biri.diğerini de bilmiyorum :)
Aynen hatta Aşk-ı Memnu :)