dumansız kafa sahası

"eşlerin birbirini dövmesi:
yapılan soruşturma, toplanan delillerle kocanın güven sarsıcı davranışlarına ve karısını ağır dövmesine karşın karısının da onu dövdüğü, bu durumda taraflardan birinin kusurunu diğerinden ağır tutmanın mümkün olmadığı anlaşılmaktadır. bu halde taraflar arasında müşterek hayatın temelini sarsacak derecede ve birliğin devamına imkan vermeyecek nitelikte bir geçimsizlik mevcut ve sabittir. olayların akışı karşısında davacı dava açmakta haklıdır. bu şartlar altında eşleri birlikte yaşamaya zorlamanın artık mümkün görülmemesine göre, boşanmaya karar verilecek yerde, yetersiz gerekçe ile davanın reddi doğru bulunmamıştır."

bu yargıtay kararını buraya yazmamda,
son günlerde kafamın, kocasını döven kadının kafasıyla iletişim kurabiliyor olması etkili olmuş olabilir. bir hukukçu olarak adaletini sikeyim dünya diyerek ortalıkta dolanıyor olmam o sınavlara girmeyeceğim anlamına gelmiyor ceysın. olaylar bu şekilde saçmasapanlığıyla büyülerken, benim, beynimin burnumdan gelme ihtimali ile birlikte kendime çaylar demliyor olmam, her şeyi biraz daha katlanılabilir kılma çabamın bir ürünü. bide böyle uzun cümleler kurmayı nerden öğreniyorsam. hayır nerden öğreniyorsam böyle uzun cümleler kurmayı? her neyse. öncelikle güvercinlerin yemcil hayvanlar olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. şimdilik gidiyorum. kendime iyi dersler. allağa emane tolun.

2 yorum:

Deniz Şenliler dedi ki...

ben de senin yazılarını neden seviyorum diyodum, çünkü komik yani demek ki komik kız yoktur hoşlanılan kız vardır değilmiş yani komik kız da varmış, evet!

Madam de la Red dedi ki...

teşekkür ederim sevgili dokimotatos, yazılarımı sevdiğinden ötürü.