elma dersem..

''yatarak yeme boğazına kaçar'' diyorlar ya, harbiden de kaçıyomuş lan. hani orda böyle çok güzel bi tane kapak varya, ağzında bulamaç ettiğin yemeği yutacağını anlayınca ''şılappp'' diye soluk borusunu kapatıyo hani (bknz: ne akıllı kapak), çok acayip, işte o kapak yatınca çalışmıyo mu ki? (bozuluyomuş falan.)
ben yatarak elma yiyemicek miyim lan!?

sizin hiç 'kendinize ait(!)' bir elmanız oldu mu?
benim oldu.
-onu da, yedim.




hey judee..don't maake it baaad...
bu şarkı da bendeeen..
off neyse söylemicem.

7 yorum:

FFatiHH dedi ki...

kendine ait elmamı...neeeeee..inanmıyorumm..bu harikaaa..nasıl oldu bu anlatsana..yani nasıl nasıl elde ettin onu...benim hiiiçç olmadı hep başkalarının elmasını yedimmm..Benim kendime ait elmam olsa yemem heralde..ama bilmiyorum yinede emin değilim..belki de yerim..öncelikle kendime ait bir elma elde etmeliyim..benim olmalı o.. :))))

Onur ÇAYIROĞLU dedi ki...

son bir haftadır anatomi 1, anatomi 2 ve topografik anatomi çalışıyorum :D arada fizyoloji, biyokimya ve histoloji de var. şimdik ben sana o akıllı kapağı anlatırım ancak senin de kafan günlerdir bilmediğim dersleri çalışmaktan allak bullak olduğu için anlamazsın :D ama 2+1 anatomi dersi alan birisi olarak tavsiyem "yavrıım yatarken bişey yime boğazına gaçar" :D

Madam de la Red dedi ki...

kendim yetiştirdim. suyunu toprağını falan.
gerçek mi sandın sen yetiştirdim deyince?
öyle işte, kendim para kazandım, gittim elma aldım. kendime ait birsürü elma. mülkiyet, kapitalizm falan. kendim elma almışım ilk defa yemeyip napcam adamım? hem de yatarak yedim. çok fenayım.

onur yaa niye öyle yaa bozuluyo mu yatarken alla allaa. sınavlar bitsin bunların hepsini istiyorum.

Onur ÇAYIROĞLU dedi ki...

bitti mi sınavlar :D

Madam de la Red dedi ki...

owww yess man;)

Adsız dedi ki...

OHA DEMİN YAZDIĞIMDAN SONRA TAMAMEN TESADÜFEN BU YAZIYI VE FOTOĞRAFI GÖRMEM?!

-elma-

Madam de la Red dedi ki...

asdfghjklş. geleceği görmüşüm dostum.